Translate

EnglishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchFinnishFrenchGermanGreekHindiItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedishCatalanFilipinoHebrewIndonesianLatvianLithuanianSerbianSlovakSlovenianUkrainianVietnameseAlbanianEstonianGalicianHungarianMalteseThaiTurkishPersianAfrikaansMalaySwahiliIrishWelshBelarusianIcelandicMacedonianYiddish
Home arrow Super Vega Junior
PDF Afdrukken E-mail

Doman Super Vega Junior 4500 W 8 Bar

Doman Super Vega Junior

 

Waar 220 volts machines te licht zijn, en 400 V beschikbaar is, biedt de Doman SuperVega Junior uitkomst. Deze machine is uitgerust met een 4500 Watt-element, 8 Bar stoomdruk en een boilertemperatuur van 180 °C, waardoor de Doman SuperVega Junior zeer geschikt is om in te zetten in bijv. grootkeukens, fabrieken en andere te reinigen oppervlakken waar o.a. HACCP regels van toepassing zijn Ook levert deze stoomreiniger aansprekende resultaten als het gaat om het aanpakken van zware vervuiling. Waar conventionele schoonmaakmethoden tekort schieten, maakt deze machine zijn belofte waar.

De Doman SuperVega Junior wordt geleverd met een stof-/waterzuiger, waarmee losgeweekt vuil meteen kan worden opgezogen. De machine heeft een digitale display waarop zowel de boilertemperatuur als de urenregistratie te lezen staat. Door zijn compacte design is hij op zeer veel plekken bruikbaar, juist op plaatsen waar de grotere machines moeilijk ingezet kunnen worden.

Download de folder HIER
  


T e c h n i s c h e   g e g e v e n s
Voltage 400 Volt Opwarmtijd 9 min.
Wattage 4500 Watt Water vooraadtank 5 Liter
Werkdruk 8 Bar Stoom regelbaar Optie
RVS Boiler (inhoud) 4,5 Liter Slangaansluitingen 2 stuks Nee
Materiaal elementen Incoloy Chemie tank Ja
Aantal elementen 1 Garantie boiler 2 jaar
Max. temp. boiler 180 °C Garantie machine 1 jaar
Uittredende temperatuur 145 °C Gewicht machine 56 Kilo
Stoomopbrengst 133 L / min.
Stof/waterzuiger Ja


 
< Vorige   Volgende >