Translate

EnglishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchFinnishFrenchGermanGreekHindiItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedishCatalanFilipinoHebrewIndonesianLatvianLithuanianSerbianSlovakSlovenianUkrainianVietnameseAlbanianEstonianGalicianHungarianMalteseThaiTurkishPersianAfrikaansMalaySwahiliIrishWelshBelarusianIcelandicMacedonianYiddish
Home arrow Super Vega Plus
PDF Afdrukken E-mail
Untitled Document

Doman Super Vega Plus 9000 W 8 Bar

Doman Supervega Plus

 

Waar 220 volts machines te licht zijn, en 400 V is beschikbaar is, biedt de Doman SuperVega Plus uitkomst. Deze machine is uitgerust met een 9000 Watt-element, 8 Bar stoomdruk en een boilertemperatuur van 175 °C, waardoor de SuperVega Plus zeer geschikt is om in te zetten in bijv. grootkeukens, fabrieken en andere te reinigen oppervlakken waar o.a. HACCP regels van toepassing zijn. Ook levert deze stoomreiniger aansprekende resultaten als het gaat om het aanpakken van zware vervuiling. Waar conventionele schoonmaakmethoden tekort schieten, maakt deze machine zijn belofte waar.

De Doman SuperVega Plus is desgewenst leverbaar met een stof-/waterzuiger, waarmee losgeweekt vuil meteen kan worden opgezogen. De machine heeft een digitaal display waarop zowel de boilertemperatuur als de urenregistratie te lezen staat. Door zijn compacte design is hij op zeer veel plekken bruikbaar, juist op plaatsen waar de grotere machines moeilijk ingezet kunnen worden.

Download de folder HIER
  


T e c h n i s c h e   g e g e v e n s
Voltage 400 Volt Opwarmtijd 9 min.
Wattage 9000 Watt Water vooraadtank 5 Liter
Werkdruk 8 Bar Stoom regelbaar Optie
RVS Boiler (inhoud) 2 x 4,5 Liter Slangaansluitingen 2 stuks Nee
Materiaal elementen Incoloy Chemie tank Jae
Aantal elementen 2 Garantie boiler 2 jaar
Max. temp. boiler 175 °C Garantie machine 1 jaar
Uittredende temperatuur 145 °C Gewicht machine 56 Kilo
Stoomopbrengst 266 L / min.
Stof/waterzuiger Optie


 
< Vorige   Volgende >